Tippek: hogyan kerüljük el a ráncokat

A sok nő együtt, egy vékony vonal, egy dolog fontos: a hiánya a ráncok. Tudod elkerülni, hogy ez a korral, persze, nem teljesen, anélkül, hogy gyors segítséget.

A kis változások bizonyos szokások, hatékonyan akadályozza meg a ráncok kialakulását.

Ezek lehetőleg alakult az arc, a homlok, nyak, a száj körül pedig a szeme, legalább annyira népszerűtlen, mint a zsíros lerakódások a ráncok. Egyrészt, ez teljesen normális, másrészt, meg lehet előzni, vagy legalábbis elhalasztották több intézkedések. Itt van tíz egyszerű tippek a sima bőr.

  1. Különleges eye cream, hogy megakadályozza a ráncok

Mert a bőr itt különösen vékony, arckifejezések ezen a területen erős, úgy tűnik, különösen a szem körül, a 25+ egyre több a ráncok. Lehet elkerülni, bár nem az örökkévalóságig, a szem krém puhítja homályos ráncok, de legalább van. Tipp: ez a legjobb használt megelőzésre, például, ha a ráncok nem látható.

  1. Szalma-nem, köszönöm!

Iszik egy csepp teszi, a ráncokat

Óvatos! Rendszeres használata szalma teszi, a ráncokat.

A rúzs tovább tart, ital, gyümölcslevek, koktélok, Ko, alapvetően csak egy csepp? Ha el akarod kerülni a ráncok, jobb, ha hagyja, hogy ez a jövőben. Ahogy körül éles ajkak, Trinchero, ez biztosítja a csúnya ráncok a száj körül. A dohányosok figyelem: még a cigaretta hozzájárulnak ahhoz, hogy a barázdák az ajkak körül.

  1. Használja a fényvédő egész évben

Bárki, aki azt hiszi, hogy meg kell védeni a bőrt csak 30 fok, a fényvédő nem kell meglepődni, hogy a ráncok. Mert: még télen is süt a nap, nem bocsát ki káros ultraibolya sugárzás lehetővé teszi a bőr korban különösen gyorsan. Tipp: nappali krém és / vagy a smink, a világos védelmi tényező is lehet a hűvös napokon.

  1. A fűtés nem teljes körűen tartalmazza

A herpesz a télen fűti a házat, általában ütközésig. Hogy elkerülje a ráncokat, azonban ez nem a legjobb ötlet, mert a levegő fűtés továbbá hatással van a bőrre. Bőrpír, bőrszárazság lehet a következménye. Ugyanaz, egyébként érvényes, hogy a nagy mennyiségű kávé, álarcok, hogy száraz, túl fűszeres ételeket. A jelenléte a megfelelő tünetek, a legjobb, ha használni krémek gazdag a-vitamin vagy a panthenol. Ezek különösen jól ápolt bőr.

  1. Éjjel vissza aludni

Megfelelő alvás helyzetben, hogy megakadályozza a ráncok

Még a jó alvás pozíció, a ráncok lehet kerülni.

Sima bőr egy álom-mi úgy hangzik, mint egy Hókusz-pókusz egy egyszerű trükk, hogy nem kerül semmi más, mint esetleg egy másik alvó pozícióba. Mert ás be az arcát, különösen a has, hanem az oldalon álmok. Itt az arc órák ráncokat, így ráncok keletkezhetnek. Tipp: aludni a hátadon. Aki tehát mindenütt ott vagyok nem tudok aludni, persze, nem aludtam az éjszaka folyamán (az alváshiány, végül is a ráncok). Ehelyett venni szatén párnán-nem gyűrődik, vagy hagyjuk egy ránc tetoválás az arcán.

  1. Kövér, az élelmiszer -, hogy elkerülje a ráncokat

Kövér nem ugyanaz a kövér. Végtére is, a jó kövér nem csak hasznos, az ábra, hanem a bőr. Például, tengeri hal, avokádó, dió tartalmazza a fontos omega-3 zsírsavak, amelyek elősegítik az arc, segít elkerülni a ráncok.

  1. Az akne nem lehet Kifejezni!

Gyakran szenvednek a pattanások? Szar ügy! De ne kövesd el azt a hibát, fejezi ki magát. Mert a helyes módszer alapvető fontosságú-a legtöbb laikus ember nem. Az eredmény: fájdalmas gyulladás, amely elpusztítja a kép a bőr. Szóval néha meglátogat egy szépségszalon, legjobb, néhány nappal azelőtt, hogy a szabály, mert akkor hormonok gyakran adnak egy erőszakos pattanás.

  1. Rendszeresen.

7: 10 perc

Smink a nap: alkalmazása Alapítvány

Hámlasztás csak durva bőr, de az biztos, hogy az arc? Mert! A durva vagy finom bőr az elhalt sejteket eltömítheti a rétegek, különösen, lehet napi karbantartási olyan alaposan, krémek and Co. nem lehet felvenni. Az érzékeny bőr számára alkalmas enzim tartalmú hámlani kezd, valamint az azt követő hidratáló maszk. Hányszor? Körülbelül egyszer egy héten.

  1. Este, make-up

Az éjszakai alvás fontos, hogy ne csak a testre, hanem a bőr. Ezért nagyon fontos, hogy távolítsa el a sminket az esti órákban, majd óvatosan alkalmazzák arc maszk, por, valamint a faggyú, elhalt hámsejteket, szennyeződéseket. Ehhez a legjobb, ha használni, puha mosó folyadékot.

  1. Minőségi, mind mennyiségi, krémek

Fő krém? Nem igazán, mert a minőség a krémet úgy dönt, hogy elkerülje a ráncokat, vagy nem. Vegye figyelembe, hogy a krém tartalmaz, különösen sok a-vitamint, C -, mert ők is támogatja, többek között, a sejtosztódás-előfeltétele egy új arc. Egyébként, itt: fontosabb a minőség, mint a mennyiség. Sok a Krém önmagában egy meglehetősen negatív hatással az utat a bőr. A megfelelő krém, azonban egy kiváló anti-aging hatású.

Published by