Gyönyörű, egészséges láb nélkül visszerek

Gyönyörű, egészséges láb nélkül visszerek

Ha visszeres, amint látható, a lábak, sajnos, csak vezesse őket a műtét Eltűnik.
Miért olvastam arról, hogy mit lehet tenni a megelőzés, illetve, hogy mit kell elkerülni.
Sok a férfiak, mind a nők Csontok lehet tekinteni azokat a kékes erek, amelyek néha kapcsolódnak a kis finom hálót, úgynevezett a Törökök által, vagy láthatók, mint a vastag, kiálló Ereit a csomópontok. Az a tendencia, hogy a visszér a legtöbb esetben az örökölt. Visszér következménye a gyenge kötőszövet, amely az emberek meg vannak kötve, attól függően, hogy őseink, vagy nem. Ez nem lehet megváltoztatni. De lehet elkerülni valamit, ami hozzájárul ahhoz, hogy a visszér. Ráadásul meg lehet előzni. Visszér, ami már nem vezet az Eltűnése amellett, hogy a műtét vagy a kezelés Kiáramlás. Azonban lehetséges, hogy a késedelem vagy akár megelőzni a kialakulását egyéb visszeres változások ereiben.

Így, visszér, annak ellenére, hogy a családban, nem megváltoztathatatlan sors. Éppen ellenkezőleg: a segítségével egyszerű intézkedéseket, akkor is van egy veleszületett gyengeség, a kötőszövet, hogy megakadályozzák a visszerek vagy legalább, hogy gyengítse.

Jobb dolgozni, hogy ne álljon

Az elv: hogy a Hazugság jobb erek, mint sokáig kell Állni, Ülni. Azok, akik a Lift helyett kerül a lépcsőn megkönnyítse a munkát a lábát a szállítás során a vér.

Erek-barátságos – sport igénylő láb: például Túrázás, Kerékpározás, Úszás, futás, Gyaloglás, cross-country fut. Mezítláb, vádli izmait, következésképpen a funkció a Köldök vért serkenti jobb, mint a cipő.

Az emberek, akik gyakran kell állni egy ideig megakadályozhatja a visszerek is használja támogatást harisnyát. Nyomás vénás harisnya enyhíti az Anyag egy része. Magas sarkú összehúzza az ereket, valamint akadályozza a vér áramlását, ezért viseljen több lapos cipő. Tedd olyan gyakran megy fel a lábak között. Este enyhíti a vénák, amivel alatt az ágy végében, 15 centi magas, így enyhén dönthető az ágy.

Emellett a portál bolt gyógyszertár magyarázza, hogy az egészséges életmód segít megelőzni a visszér. A szakértők szerint, ez magában foglalja a változatos, rostokban gazdag étrend, elég gyakorlat.

Hideg Casting

A hideg víz a vonatok az erek. Különösen jó, mint egy megelőző intézkedés ellen visszerek, a víz jelenlétét, mert van hozzá egy hideg hatású, valamint mozgását.

A hideg víz eléri a közepén Borjú, a láb felvetett másképp, mint az iStore. Lábujjak lefelé néz. Ezenkívül egy rövid, hideg pohár Vizet, hogy a térdem, vagy akár a comb jól. Kezdődik alatt a kis lábujj vezet a patak víz gyorsan fel, hogy a térd vagy a lágyék. Ilyen casting mindössze néhány másodperc alatt. A harmadik alkalmazása Kneipp, hogy megakadályozzák a visszerek nedves zokni: vagy elmerül egy vászon Zokni hideg vízbe, kiderül, húzza őket. Ezután néhány száraz gyapjú zokni le neki, aztán menj aludni. Után 5 20 perc, ha a zokni nem több, mint kellemesen hűvös, eltávolításra kerül. A lába legyen melegen, mielőtt használja.

Aeroszol torna

Vannak egyszerű gimnasztikai gyakorlatok, amelyek elősegítik a vér áramlását a vénákban a lábát. Ezek a Gyakorlatok is használható, a nap folyamán egy rövid ideig, így szabadulj meg a kellemetlen érzés, a Nehézség vagy fájdalom egy ideje.

Láb körök: forgatás láb gyorsan.

Karmos láb: láb, a láb, amely tömöríteni, nyúlik az ujjait.

Lift: a hátadra fekszel, szorítsd meg egy párnát a lábad között, enyhén emelje fel a lábát.

Elkenődött, fekvő Vagy Ülő, hogy fedezze a sípcsont az a magasság, az a Boka. Lassan nyúlik az egyik lábát, óvatosan nyomja a kezét, hogy a vér, amely halmozott fel, a szív, küldték a szíve.

A hatás a kenőcsök, krémek ellen visszerek ellentmondásos. A hagyományos orvoslás gyakran drága gyógyszerek tartom, haszontalan. Gyengéd masszázs-a láb Hertz, persze, jó.

Ezért azt tapasztalja, visszerek
Miután Erek, nyugodt, kitágult, a szelepek az erek már nem zár megfelelően, a vér nem tud teljesen szivattyúzzák fel.

A vér az ereiben, a szív alatt kell szivattyúzni vissza a szíve, amikor egyenesen a gravitáció. Amikor a lábai a mozgást, az izmok, a szükséges átviteli függvény, tömörítése a vénák. Ha az izmok nem dolgoznak, a vénás szelepek belső erek, hogy megakadályozzák a vér szivárgása. A szelepek a vénák nyitott, mint a vért pumpált. Ez a mechanizmus csak akkor működik, amíg a falak, az Erek erős, rugalmas. Miután Erek, nyugodt, kitágult, a szelepek az erek már nem zár megfelelően, a vér nem tud teljesen szivattyúzzák fel. Üledékekben, Erek kitágulnak, több. Ezek akkor látható, mint a visszér. Ez a név egyébként semmi köze a görcsök, de származik a régi szót, hogy „Krumpader” (a görbe egy véna).

Ez hozzájárul a visszerek

Inaktivitás
Hosszan Tartó Ülés
Régóta
Túlsúlyos
Magas Sarkú
A Szoros Ruházat
Zoknit vagy harisnyát, hogy vannak vágva
Igazítva lábam, ha Ül
A fogamzásgátló tabletták
Dohányzás
Intenzív Napozás
Túl hosszú, túl forró fürdő

Mikor kell orvoshoz?
Visszér, a jövőben nem csak kozmetikai probléma. Megduzzadt erek oda vezethet, hogy a nehézség a Lábát, duzzanat, fájdalom.

Ha a túlnyomás az erek továbbra is fennáll, több éve, a szövet is sérült a lábszáron: elveszett, meghal, ő pedig nem gyógyulnak a sebek. Legalább ha a visszér, mert fájdalom vagy duzzanat, akkor feltétlenül orvoshoz kell fordulnia.

Kompressziós harisnya használata, vagy szalagok lehet enyhíteni a kellemetlen, visszerek. Miatt a nyomás a tömörített véna, a vénás szelepek is újra kell csukva. Azonban, visszerek nem lehet kiküszöbölni.

Ha szeretne megszabadulni a visszerek, meg kell, hogy távolítsa el őket a műtét. Kis bemetszéseket a lába beteg véna húzta ki. A vér, majd keresztül szállított egyéb kisebb erek. A injekciót, egy különálló, kisebb visszerek is elpusztult. Oldószer „klumpa” a vénát, így a vér nem tud folyni.

Tipp: Jog enyhíti a stressz a vénák szállítja a vért.

Koszorúér, hogy Ellenőrizze, hogy el kellene menned egy speciális Doktor.

Published by